Black Marlin
Technical Dive Training

Overleven op zee training

De nachtmerrie van elke watersporter die wel eens op groot water actief is (Oosterschelde, de Noordzee, of op zee tijdens duikvakantie): afdrijven. Hoe zorg je dat je uren lang warm blijft, en hoe zorg je ervoor dat je door de hulpdiensten of door schepen en helicopters gevonden kunt worden?

In de overleven op zee training leren we je hoe je kunt zorgen dat je zichtbaar bent en hoe je met een reddingsvest of reddingsvlot omgaat. Het is een ontzettend leuke training waar je ook nog eens heel veel van leert! Ideaal om te doen met je duikvereniging, duikschool of andere groepen.

Boek een overleven op zee training

Het programma bestaat uit één dag:

's Ochtends leggen we je in het theorielokaal alles uit over hoe de kustwacht en de KNRM werken en middelen om je mee zichtbaar te maken, zoals een SART, EPIRB, dye markers, streamers en andere zaken waar je misschien nog nooit van gehoord hebt, maar die je als duiker op zee misschien wel zou moeten kennen.

's Middags gaan we het water op en gaan we oefenen! Reddingsvlot overboord gooien, gebruik van seinmiddelen, jezelf zichtbaar maken als groep en individueel.

We kunnen een lekkere lunch voor je organiseren.

Deze training is zowel als groep te boeken voor 6-12 deelnemers, als per individu. Een duikbrevet is niet nodig, een eigen wetsuit wel.

Groepsprijs: € 875,- per groep (max 12 deelnemers), inclusief lunch. Per persoon: € 95,-

De eerst volgende Overleven op zee training die gepland staat: In overleg. Wil je op een andere datum met een groep komen? Neem contact met ons op via de knop hierboven.

Overzicht overleven op zee training
Alle informatie op een rijtje: overleven op zee training
Overzicht overleven op zee training.pdf (268.16KB)
Overzicht overleven op zee training
Alle informatie op een rijtje: overleven op zee training
Overzicht overleven op zee training.pdf (268.16KB)
 
 
 
 
E-mailen
Map