Black Marlin
Technical Dive Training

TDI Technische duikopleidingen

Wij geven alle duikopleidingen volgens TDI (Technical Diving International). Of je nu je eerste stappen in het technisch duiken wilt zetten, of op zoek bent naar een vervolgopleiding: je wilt dieper, langer of met een scooter leren duiken. Op zoek naar een goede Trimix opleiding? Wij verzorgen een programma op maat!

Wij verzorgen onze opleidingen in principe in het centraal gelegen Vinkeveen, maar in overleg is een opleiding in de plas bij jou in de buurt ook mogelijk. Voor de diepere decompressieopleidingen gaan we graag naar het buitenland, zoals Hemmoor (Noord Duitsland), Malta of Kroatië.

De eerste stappen in het technisch duiken zet je met de TDI Intro To Tech opleiding. Daarna kun je voor een vervolgopleiding kiezen: TDI stelt je in staat om kleine stappen per keer te zetten, zodat je bijvoorbeeld alleen Advanced Nitrox, Helitrox of Deco Procedures kunt volgen, maar je kunt de programma's ook in één pakket combineren: de 'Tech 1 Combi'.

Wil je leren duiken met een scooter? Dan is de TDI DPV opleiding iets voor jou!

Ben je op zoek naar meer? Langere decoduiken maken of je dieptegrens verleggen? De Full Trimix opleiding is de weg voor jou!

 
 
 
 
E-mailen
Map